to są kierowcy
Rabat dla OCP, ASO Lublin Danelczyk - polecam
Zwiń
X
-
Rabat dla OCP, ASO Lublin Danelczyk - polecam
Witam,
Na wstępie zaznaczę że nie serwisuję swojego samochodu w ASO i trafiłem tam tylko na wymianę oleju w DSG. Cena umówiona 180zł. Przy odbiorze samochodu dowiedziałem się że na fakturze 155zł + za darmo wymieniona żarówka prawej przedniej pozycji z którą woziłem się już tydzień bo mi się nie chciało wymienić - o wymianę nie prosiłem. Dotychczas w serwisie o OCP z tego co mi powiedziano niby nie słyszeli. Uzgodniliśmy rabat dla OCP na części 10% i na robote 10%.
Miałem swoje materiały na wymianę i nie robiono problemów. Na serwisy też można mieć swoje materiały. Mechanik wytłumaczył na czym polega wymiana oleju w DSG bo troche mu nie ufałem i chciałem jego wiedzę skonfrontować z wiedzą z manuala. Narazie auto jeździ ok po wymianie. Dostałem także 4 pokrowce na 1l olej za free i dokupiłem w promocyjnej cenie komplet ori chlapaczy do octavii.
Co warto nadmienić - obejrzałem całą historię serwisową swojego samochodu w kompie i jest ona w systemie po polsku. W książkę wbito mi wymianę oleju i życzono Wesołych Świąt.
PS
Nie patrzyłem na ręce mechanikom - bo musiałem być w robocie. O 8 oddalem auto o 13.30 telefon że samochód czeka na odbiór. W załączniku potwierdzenie że mamy na OCP rabat.Załączone pliki*1B1B*1.8T*4x4
*1B1B*1.9T*DSG
-
-
Zamieszczone przez kmicioDotychczas w serwisie o OCP z tego co mi powiedziano niby nie słyszeli.
Zamieszczone przez tomasz_j73mam nadzieję, że jak zobaczą iż auto kupiłem w Żaglu to podejdą do mojej octavki tak samo profesjonalnieCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomasz_j73ok dzięki,
mam nadzieję, że jak zobaczą iż auto kupiłem w Żaglu to podejdą do mojej octavki tak samo profesjonalnie
...a rabaty (pytałem dziś 2 lutego 2012 r.) nadal obowiązują 8)
" Co Pan zrobisz?...Nic Pan nie zrobisz !"
Pzdr. - 1.6 MPI
Komentarz
-
Komentarz